AirGo X1 Kolibri Elrullstol

AirGo X1 Kolibri Elrullstol

airgo-x1

Beställningsvara!

Färg
Modell
19 800,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Airgo X1 väger bara 17 kg inklusive 1 batteri, vilket gör den till en av de lättaste stolarna på marknaden och därför en av våra storsäljare!  Stolen är liksom många manuella rullstolar konstruerad enligt den så kallade kryss-tekniken vilket förutom att det ger stolen bra stabilitet även gör den enkel att ta med sig och viks enkelt ihop genom att man bara lyfter i sitsen. Med sin låga vikt, kompakta design och flyggodkända batterier, är det den perfekta elrullstolen att ha med sig på resan.

Modellen fungerar lika bra inom som utomhus och är utrustad med två avancerade elmotorer och har en räckvidd på upp till 30 km per laddning. Stolen kan även köras manuellt som en vanlig rullstol.

Airgo X1 är utrustad med uppfällbara och ställbara fotplattor men som även helt kan tas bort eller svängas ut för enkel i och urstigning. Stolen manövreras med en joystick som kan monteras på vänster eller höger sida och  som är utrustad med indikator för laddstatus och hastighetsnivå. På undersidan finns även en inbyggd strålkastare samt ett USB uttag för smidig laddning av mobilen.

Produktdetaljer
airgo-x1
Omdömen

Skriv din recension

AirGo X1 Kolibri Elrullstol

AirGo X1 Kolibri Elrullstol

Beställningsvara!

Skriv din recension
2 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook