AirGo S3 Elrullstol

airgo-s3
Modell
35 500,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Airgo S3 är den optimala elrullstolen för dig som vill kunna leva som vanligt och utan större besvär ta dig fram när och var du vill, oavsett om det är till köpcentret, på resan eller bara på en promenad. Airgo S3 är en fantastisk stol som bara väger 20kg inkl batteri vilket gör den enkel att ta med i alla sammanhang och alla transporter. Till skillnad från våra övriga modeller har S3 modellen även ett fällbart ryggstöd vilket kan vara skönt om man vill ta igen sig en stund.

Airgo S3 fungerar lika bra inom som utomhus men med sin unika och kompakta design är den extra enkel att manövrera inomhus där trånga utrymmen och smala dörröppningar eller mycket möbler kan göra det svårt att ta sig fram med en större stol.

Airgo S3 är utrustad med en joystick med grundläggande funktioner bl.a laddstatus och hastighet. Som alternativ finns Airgo S3 Plus, som är utrustad med en smart joystick med inbyggd mobil med SOS larm, vilket skapar extra trygghet om något skulle hända på färden. Andra finesser är bla FM radio samt att den även går att fjärrstyra med en mobilapp vilket kan vara användbart i många sammanhang.

Airgo S3 levereras med ställbart huvud och nackstöd samt ett batteri med upp till 25 km räckvidd och massiva punkteringsfria fram och bakhjul. Som alternativ kan man även köpa till perforerade framhjul som ger mjukare och tystare gång vilket är ett bra val om man tex kör mycket på tex kullersten.

Produktdetaljer
airgo-s3
Omdömen

Skriv din recension

AirGo S3 Elrullstol

AirGo S3 Elrullstol

Skriv din recension
2 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook