• Ny

Viarelli Hunter Vit 200cc

Betyg 

Beställningsvara

27 990,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Beskrivning

Med blickarna mot en av våra populäraste arbetshästar i sortimentet kommer äntligen en vägregistrerad ATV. Vi får dagligen frågor om våra ATV:er är vägregistrerade och fram tills nu har vi tyvärr inte haft någon. Nu kan vi istället erbjuda er en av våra personliga favoriter Viarelli Hunter som vägregistrerad.

Du får en driftsäker och pigg ATV till ett väldigt fördelaktigt pris. Den pigga motorn på 9 hk ger dig kraft nog att klara både landsväg som gropig terräng. Som sin lillebror Viarelli Hunter 150cc har du en låg bränsleförbrukning även vid de tuffaste körningarna med och utan last. El-starten & tändningen av EFI-typ gör att du lätt kommer iväg på ditt nästa äventyr vare sig det är sommarkörning eller den ack så nödvändiga snöröjningen.

Med sina 10” hjul får du fäste på rullgrus och snömodd och de djupa mönstren gräver sig ner i underlaget du kör på. Instrumenteringen går i klassisk look och du får info som hastighet, läge på växellåda samt ljus. Förvaring är inte några problem på Viarelli Hunter 200cc då den med sina rejäla lastgaller med lätthet tar såväl stort, smått och mycket. Du får nytta av en Viarelli hunter för såväl gårdsarbete som packåsna när du sticker in till byn!

Tändningen som är av EFI-typ gör att du slipper krångliga starter i såväl varmt som kallt väder, den miljömässiga aspekten som denna typ av tändning ger är ytterligare ett plus.

Övrigt

Glöm inte att köpa till olja! ATV´n levereras med en transportolja som ska bytas efter en kortare inkörning. Låt motorn gå på tomgång så att oljan får jobba runt i motorn. Låt sedan motorn bli kall och byt oljan till ny. Vi rekommenderar 4-takts olja delsyntet 10W/40 (artikelnummer 10-000031). VIKTIGT att oljan är avsedd för våtkoppling (MC-olja) om ni köper oljan på annat ställe.

Det åtgår strax under 1 liter vid oljebyte, exakt oljemängd framgår i den medföljande manualen.

HUNTER ATV® levereras 98% färdigmonterad. Det enda du behöver göra är att sätta på hjulen och spänna fast styret i rätt position för just din sittställning. HUNTER ATV® levereras med Svensk manual. 

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Viarelli Hunter Vit 200cc

Viarelli Hunter Vit 200cc

Beställningsvara

Skriv din recension
5 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook