• Ny

Piaggio Liberty 50 S

Betyg 

Beställningsvara

31 900,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Beskrivning

Du kan beskriva Piaggio Liberty S 50 som den mest otrygga medlemmen i Liberty -familjen med detaljer som den djärva röda sömmen på sätet, hjulfälgar och svarta speglar. Precis som sin tvilling är dess bankande hjärta encylindrig 50 cc treventilsmotor med i-get (Italian Green Experience Technology). Sammanfattningsvis enastående prestanda, tillförlitlighet och bränsleekonomi.

Den breda främre skölden på Piaggio Liberty S 50 har utvecklats för att ge ett bra skydd mot regn och är utsmyckad med de klassiska vertikala insignierna. Instrumentgruppen blandar elegant analog och digital teknik med alla data sammanfattade i en LCD -display som slås på via en knapp till höger på styret, medan den klassiska hastighetsmätaren med pil håller mittfältet i mitten.

Piaggio Liberty S 50 kännetecknas av sina sportiga linjer som kompenseras av inslag av svart, bagagehållaren som fungerar som ett handtag för passagerare och dess lättmetallfälgar med sin distinkta sjuekrade design. Det praktiska förvaringsutrymmet på baksidan av skölden bör inte heller förbises - det erbjuder möjlighet att installera ett USB -uttag så att du kan ladda din telefon medan du är på språng.

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Piaggio Liberty 50 S

Piaggio Liberty 50 S

Beställningsvara

Skriv din recension
5 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook