Romet ZXT 50 (EU45)

romet-zxt-rod
Färg
23 995,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Romet ZXT 50, en modern och dynamisk moped! Tack vare dess kraft kan du röra dig effektivt vart du vill, och dess attraktiva utseende gör att du inte vill kliva av den. Det är också en bra idé för de yngsta som precis ger sig in i motorcykelvärlden med ett AM-körkort, och med sådan utrustning blir det ett rent nöje.

Många detaljer:
Romet ZXT 50 designades i enlighet med de senaste branschtrenderna. Dess dynamiska stil framhävs av en sportig strålkastare med sidoluftintag och ett aerodynamiskt front. De främre blinkersen är gömda i sidopanelerna på bränsletanken, vilket ger cykeln ett muskulöst utseende. Fälgarna har ett sportigt mönster som gör att ZXT 50 ser ut att röra sig även när den står stilla.

Dynamiskt och modernt:
Den encylindriga luftkylda motorn har en kapacitet på 49 kubik, och kombinationen av en maxeffekt på 3,3 hk och en vikt på endast 96 kg säkerställer mycket bra prestanda. Bränsletanken har en kapacitet på hela 13 liter, och bränsleförbrukningen är bara cirka 1,5 liter bensin per 100 km, så Romet ZXT 50 kan köras riktigt långt innan du behöver besöka en bensinmack.

Säkert och bekvämt:
Romet ZXT 50 sticker ut säkerhetsmässigt eftersom den har en skivbroms fram, som hjälper dig även i nödsituationer. Hjul med aluminiumfälgar med en diameter på 18 tum säkerställer bekväm körning på ojämna underlag och säker hantering i kurvor. Tack vare det neutrala läget har du full kontroll över motorcykeln och kan fokusera på att njuta av åkturen. Tack vare pakethållaren kan fästa en toppbox/bagagebox eller väska.

Produktdetaljer
romet-zxt-rod
Omdömen

Skriv din recension

Romet ZXT 50 (EU45)

Romet ZXT 50 (EU45)

Skriv din recension
3 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook