• Ny

Romet Softchopper 50 (EU45)

romet-soft-red
Färg
23 995,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Nyhet för 2024!

Romet Softchopper 50, en riktig glidare! Tack vare dess kraft kan du röra dig effektivt vart du vill, och dess attraktiva utseende gör att du inte vill kliva av den. Det är också en bra idé för de yngsta som precis ger sig in i moppevärlden med ett AM-körkort, och med sådan utrustning blir det ett rent nöje.

Många detaljer:
Romet Softchopper 50 är designad som en riktig glidare. Du sitter lågt, bekvämt och med en avslappnad sittställning kan man glida länge och väl. Designen är modern med äkta plåttank, och med en bred mjuk sadel för dig och din passagerare. Stilenlig bagageväska ingår! 

Dynamiskt och modernt:
Den encylindriga luftkylda motorn har en kapacitet på 49 kubik, och kombinationen av en maxeffekt på 3,3 hk och en vikt på endast 96 kg säkerställer mycket bra prestanda. Bränsletanken har en kapacitet på hela 13 liter, och bränsleförbrukningen är bara cirka 1,5 liter bensin per 100 km, så Romet Softchopper 50 kan köras riktigt långt innan du behöver besöka en bensinmack.

Säkert och bekvämt:
Romet Softchopper 50 sticker ut säkerhetsmässigt eftersom den har en skivbroms fram, som hjälper dig även i nödsituationer. Hjul med aluminiumfälgar med en diameter på 18 tum fram och 16" bak säkerställer bekväm körning på ojämna underlag och säker hantering i kurvor.

Produktdetaljer
romet-soft-red
Omdömen

Skriv din recension

Romet Softchopper 50 (EU45)

Romet Softchopper 50 (EU45)

Skriv din recension
7 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook