Skand GoMoto 3.3 (EU45)

Skand GoMoto 3.3 (EU45)

C-604-red

Beställningsvara!

Färg
64 990,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Skand GoMoto 3.3 är till för dig som inte behöver nå högre hastigheter och har körkortsbehörighet AM eller B eller traktorkort utfärdat före 2009. Mopeden är godkänd för en bältad förare fram och en obältad passagerare bak. Då fordonet är utrustad med en kaross och så länge du använder bälte behöver du ej använda hjälm. ELLA A45 är mycket enkel att köra och har en rymlig kupé där du färdas säkert, torrt och komfortabelt, väl skyddad från yttre smuts, kyla och väta.

Motor:
GoMoto drivs av en tystgående, energieffektiv elmotor där motoreffekten är noga anpassad för att ta dig uppför de flesta backar och enkelt nå maxhastigheten.

Batteri:
De helkapslade och underhållsfria batterierna har en kapacitet på hela 45 Ah vilket ger dig en maximerad körsträcka på upp till 70 km under optimala körförhållanden. Du laddar smidigt din GoMoto i ett vanligt jordat vägguttag med den medföljande laddkabeln.

Drivning:
GoMoto har utrustats med en direktdriven motor utan manuell växling. Perfekt i tuffare partier eller om du befinner dig mitt i rusningstrafiken med ett långsamt tempo och många stopp. När det är dags att backa slår du bara till en knapp på instrumentbrädan.

Broms:
GoMoto använder ventilerade skivbromsar både fram och bak vilket ger optimal bromseffekt även när det regnar eller är kallt, dvs när bromskraften behövs som mest.

Instrument:
Belysning, ljustuta och färdriktningsvisare sköter du via handtagens reglage som på en moped. Du håller koll på batterikapaciteten med hjälp av den tydliga LCD-panelen, vilken ger dig all information du behöver under färden inklusive hastighet och körsträcka. Backkameran hjälper dig och ger dig god sikt bakåt under backning.

Vindruta:
Din GoMoto har en vindrutetorkare och en spolare som enkelt manövreras via instrumentpanelens knappsats. Glasrutorna vevar du enkelt ner för hand. Du kan smidigt ladda din telefon via USB anslutningen placerad nära de båda förvaringsfacken.

Värmare:
En integrerad värmefläkt hjälper dig hålla imman borta från vindrutan och ger lite extra värme i kupén under vår och höst.

Säkerhet:
Din GoMoto är byggd för att klara vardaglig användning under många år. Karossen är uppbyggd kring en stabil stålbur tillverkad i höghållfasthetsstål för optimal styrka och vridstyvhet. Ytterskalet är tillverkat i en formgjuten ABS plast, känd för sin styrka, flexibilitet och spricktålighet. Din GoMoto är utrustad med midjebälte fram och en enklare passagerarsits bak. Fram och sidorutorna är tillverkade i härdat bilglas för bästa styrka och reptålighet. Runt om dig har du därmed ett skal som skyddar dig och håller dig skild från väta, kyla och trafikens faror. Mer skyddat än att cykla eller åka vanlig moped. GoMoto använder flera skruvar och muttrar samt monteringsfästen tillverkade i rostskyddade material, ämnat att hålla längre.

Användning:
Att köra en GoMoto är mycket enkelt. Så enkelt att du som någon gång cyklat, kört moped eller bil omedelbart känner dig hemma bakom styret. De lättmanövrerade styr- och bromshandtagen finns nära tillhands på styret. Gasar och bromsar gör du med gas- respektive bromsreglagen, lika enkelt som på en vanlig motorcykel eller moped.

Prestanda:
En GoMoto är tänkt att fungera som ett pendlingsfordon där du till skillnad från tvåhjuliga fordon sitter något mer skyddad från väder, kyla och vind. Prestandan är att likna vid en klass II moped vilket innebär att backar och tuffare förutsättningar inverkar något på prestandan. Under bra förhållanden kan en GoMoto nå upp till 70 km på en laddning om förutsättningarna är optimala. Sträckan sjunker med ökad belastning, motvind, kyla och backiga förhållanden. Fordonet är ej att rekommendera under strängaste vintern då prestandan i batterierna reduceras avsevärt och därmed körsträckan.

GoMoto har 24 månaders garanti och tillgång till ett omfattande sortiment av reserv/servicedelar.

Övrigt:
Glöm inte LGF-skylten som ska sitta baktill på ditt fordon.

Produktdetaljer
C-604-red
Omdömen

Skriv din recension

Skand GoMoto 3.3 (EU45)

Skand GoMoto 3.3 (EU45)

Beställningsvara!

Skriv din recension

Följ oss på Facebook