Viarelli City-1000 (Goccia) (EU25 & 45)

via-city-sv

EU25 finns i 2 färger. EU45 finns enbart i svart.

Färg
17 995,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Viarelli City1000 är en ny elmoped i den redan så välfyllda Viarelli-familjen. City1000 är en klass 1 moped och de små formerna och långa räckvidd på upp mot 70km en elmoped som är skapad för pendling och stadstrafik. Den sticker ut med sina nätta och retroinspirerade former. Detta till trots så är det en elmoped med den senaste tekniken. Detta visar sig bland annat på den välupplysta LCD-displayen som snabbt ger dig info om batterimängd och hastighet bland annat.

Den lätta vikten och de förhållandevis stora 14” hjulen, skivbroms fram och rejäl dämpning gör Viarelli City1000 till en lättkörd & säker elmoped med goda köregenskaper.

Motor / Batteri
Viarelli City1000 är verkligen en city-moppe av rang. Den elektriska hubmotorn på 1000W och en toppeffekt på hela 1300W ger dig gott om utrymme för utflykter. Tillsammans med ett portabelt litiumbatteri på 20AH, gör att du kan ta ut svängarna lite extra. Detta utan att vara rädd för att motorn inte ska klara uppförsbacken eller att räckvidden för den delen ska vara kort. I dagens samhälle med bensinpriser uppåt väggarna är Viarelli City1000 ett välkommet tillskott i vårt sortiment.

Däck / Broms
På Viarelli City1000 sitter du bekvämt på den mjukt stoppade sadeln och de luftfyllda 18” däcken låter även de lite tråkigare vägarna gå mjukt förbi. Skulle underlaget vara allt för ojämnt så underlättar fjädringen fram & bak. Att pendla till och från jobb blir ännu skönare med en City1000. Den nästintill underhållsfria trumbromsen bak och den välventilerade bromsskivan fram ger dig en samtidigt en säker färd.

Räckvidd / Laddningstid / Hastighet / Hastighetslägen
Viarelli City1000 är som sagt gjord för den urbana stadstrafiken. Dess nätta mått och förvånansvärt långa räckvidd låter dig verkligen ta ut svängarna. Genomsnittspendlingen ligger på ca 20km per dag. Att Viarelli City1000 då ger dig en räckvidd på upp mot 70km gör att det finns gott om utrymme för både handling och träning efter jobb.

Toppfarten på 45km/h gör att Viarelli City1000 klassar in som en klass 1 moped. Detta gör att din transportsträcka är cykelbanan. Så medan du väljer bland de två körlägena behöver du inte oroa dig för bilar som ska köra om dig allt för nära. Du kan med lätthet och utan den minsta ansträngning köra om både cyklister och gångtrafikanter. Dess snabba acceleration gör även starten vid trafikljusen snabb och smidig.

Display / Säkerhet / Lyse
På styret hittar du en välupplyst 4,5” LCD-display som snabbt ger dig info om hastighet, batterimängd och hur långt du kört. Viarelli City1000 ger dig gott om möjligheter. Gott om utrymme, packåsna,

Egenskaper
Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
1000W borstlös hub-motor i bakhjulet
Max topphastighet 45km/h
Maxlast 110kg
Portabelt uppladdningsbart batteri (Litium)
Laddningstid ca 7–8 timmar (från tomt till fullt)
Räckvidd upp till +50km (ECO) +30k  (POWER)
2 hastighetslägen som enkelt väljs från displayen
Smidig klass 1 elmoped som gjord för stadstrafiken
Skön sits för långa utflykter
Skivbroms fram, trumbroms bak
Fjädring både fram & bak
Totalvikt för elmopeden ca 55kg
14" slanglösa däck fram & bak
Snygg retroinspirerad LED-lampa fram
LED-lampa & bromsljus bak samt blinkers fram & bak
Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd bland annat

Produktdetaljer
via-city-sv
Omdömen

Skriv din recension

Viarelli City-1000 (Goccia) (EU25 & 45)

Viarelli City-1000 (Goccia) (EU25 & 45)

EU25 finns i 2 färger. EU45 finns enbart i svart.

Skriv din recension
2 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook