Aprilia SX 125

Aprilia SX 125

aprilia-sx-125

Beställningsvara!

51 900,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Kliv in i motorcykelns värld
Nya Aprilia SX är helt enkelt en av de mest effektiva 125 på vägen. Snabbt och lätt, det erbjuder jämförelseprestanda för hela kategorin, tack vare dess nya motor. Det är en autentisk Aprilia -motorcykel förnyad i design och funktioner, redo att erbjuda stora känslor för alla som tar tag i styret.

Chassi på högsta nivå
Säkerheten på Aprilia SX tillhandahålls av avancerade fjädringar och ett nytt bromssystem på toppnivå med framhjuls-bara ABS som ger stor kraft och modulerbarhet. Ökad säkerhet, bättre effektivitet, Aprilia är den första att introducera Bosch-ABS-systemet endast med framhjul med anti-roll-läge i detta marknadssegment, som å ena sidan ger precision och total kontroll vid bromsning och å andra sidan justerar lyftning av bakhjulet i den tyngsta bromsningen.

Encylindrig 125 cc
Den nya 125 cc encylindriga motorn är redo att tända denna modell och känslorna hos sin ryttare. En motor helt ombyggd inom termodynamik och elektronik, nu med den nya Marelli MIUG4 -styrenheten. På vägen innebär det maximal effekt som utvecklats vid lägre varvtal, lägre bränsleförbrukning, större lyhördhet för gasreglering och enkel hantering i stadspendling och terräng. Det råder ingen tvekan: detta är en 4-takts redo att göra historia.

Sofistikerad digital instrumentering
Aprilia har bekräftat sin önskan att bygga avancerade motorcyklar som är mångsidiga och praktiska i vardagen, och har utrustat SX med sofistikerade, kompakta, moderna och lättlästa digitala instrument. förutom de vanliga funktionerna erbjuder den digitala instrumentpanelen också resedagboken, med möjlighet att se toppfart, batterispänning och med två trippmilometer som anger den sträcka som körts under ridpass.

Produktdetaljer
aprilia-sx-125
Omdömen

Skriv din recension

Aprilia SX 125

Aprilia SX 125

Beställningsvara!

Skriv din recension
2 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook