• Ny

Vespa Primavera 50

Betyg 

Beställningsvara

37 900,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Beskrivning

Den första Vespa 50cc 4-takts som antar den innovativa i-get-motorn med sin inbyggda barometriska sensor som ständigt övervakar förbränningen och anpassar den till körförhållanden. Primavera 50 är en kompakt triumf av teknik. Elektronisk injektion och 3-ventils fördelning (2 insug och 1 avgaser) är perfekt kalibrerade för att optimera prestanda och bränsleförbrukning, medan förbättrad start är körsbäret på toppen.

Ett stänk av färg

Vespa Primavera är fräsch, pigg och livlig. Men det är inte allt. Den är också full av färg och dess kromfinisher och fälgar i Grigio dammgrå.

Åk alla typer av vägar i total komfort

Denna lilla kaross Vespa med sin fina lättviktskonstruktion drar sig enkelt genom stadstrafik och längre sträckor tomma vägar med lätthet. Utformade så att du kan njuta av en mjuk, tyst och bekväm åktur. Dess 12 ″ hjul ger perfekt grepp på alla underlag och under alla förhållanden.

Det var sextiotalet och en tid då världen förändrades, när Vespa Primavera först sprang in på scenen och revolutionerade stadsrörligheten. Idag med sina fräscha nya linjer och den senaste tjugoförsta århundradets teknik förblir primavera lika fängslande och snygg som någonsin.

Starta din tvåhjuliga upplevelse med stil och gör Primavera till din första Vespa.

 

Den luftkylda fyrtaktsmotorn på 50cc, utrustad med elektronisk injektion, är utformad för att maximera kvalitet och tillförlitlighet. Det möjliggör en extraordinär minskning av bränsleförbrukning och utsläpp. Den perfekta motorn för ditt första fordon.

 

Välj den färg du gillar mest

Produktdetaljer
Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Vespa Primavera 50

Vespa Primavera 50

Beställningsvara

Skriv din recension
9 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook