• Slut för närvarande
Viarelli Supermotard EL (EU45)

Viarelli Supermotard EL (EU45)

via-elsm-vit
Färg
45 995,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Denna råcoola Supermotard från Viarelli spräcker gränserna för vad som går att göra elektriskt. En El-Supermotard med en kraftfull motor på hela 3000W ger dig en tyst körglädje genom stock och sten. Toppfarten på 45km/h når du lätt och de kraftulla skivbromsarna bromsar med enkelhet ner dig till 0 lika snabbt som du ökade. Den justerbara fjädringen både fram & bak ger dig även en en behaglig färd, var du än beslutar dig för att köra.LED-belysningen runtom och en framlampa med "Angel Eyes" gör att inte ens natten sätter hinder för dig.

Det urtagbara litium-batteriet tas med lätthet in för laddning. Viarelli Supermotard är dessutom utrustad med det innovativa "Keyless-Go-Systemet" för en extra lyx där du redan på håll kan låsa upp och förbereda din el-motard för att köra. Sätt dig på den bekväma sadeln och lägg ett enkelt tryck på den upplysta knappen och bege dig sedan ut på din färd!

Extremt mycket lyx för en liten peng! OBS! Ett batteri tar skada & tappar kapacitet/livslängd av att överladdas, använd därför en timer för att undvika detta. Vi rekommenderar att man använder sig av en timer som stänger av sig senast efter 8 timmar.

Produktdetaljer
via-elsm-vit
Omdömen

Skriv din recension

Viarelli Supermotard EL (EU45)

Viarelli Supermotard EL (EU45)

Skriv din recension
1 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook