Viarelli RS50 (EU45)

Viarelli RS50 (EU45)

via-rs50

Beställningsvara!

22 990,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Viarelli RS50 - Sportig klass 1 moped anpassad för ett aktivt liv

Vi behöver hitta alternativ till familjens behov av att ta sig till jobb och skola. Vi kan inte över en natt sluta köra bil, hur mycket vi än vill göra det. På grund av miljöskäl eller ekonomiska skäl. Våra resvanor skiljer sig dock mycket åt och medan vissa familjer behöver en andrabil för att ta sig till jobb behöver andra det mer av status skäl.

Idag finns det en mängd alternativ till bil särskilt om du som majoriteten av alla familjer inte har längre än 10-15km till jobb eller skola. Kommunaltrafiken är med pandemin i backspegeln kanske inte alternativet man vill ta. Att gå hade gjort susen för de extra kilona man samlat på sig under samma pandemi men funkar det verkligen med all stress som morgonen brukar innebära? Cykel är härligt de dagar det inte regnar eller blåser halv storm, bor du i södra Sverige så är det rätt få dagar det inte gör det.

Viarelli RS50 då? RS50 är en moped med kala former utan en massa onödigt lull lull. En moped som står lika bra utanför högstadiet som den gör på parkeringen utanför innerstadskontoret. Med en tank på 6 liter och en genomsnittlig bränsleförbrukning på ca 0,2 kan du utan problem hålla dig på en tank i månaden. Samma kostnad är utslaget i bussresor ca 4 resor, alltså två dagar till jobb / skola & hem igen resten får du traska. Eller en utelunch. Att skippa utelunchen en dag och ta i stället med dig gårdagens korv och makaroner är ju inte några problem.

Motor / Växel
Viarelli RS50 är en lättkörd 4-takts moped som ger dig mycket känsla för pengarna. De nakna formerna ger dig en sportig moped. Det tillsammans med det allra senaste innehållet ger dig en moped anpassad utefter ett aktivt liv. RS50 är i övrigt med sin helautomatiska CVT-låda en enkel moped att köra. Blandningen av det mer sportiga och körvänliga gör det till en moped för både nybörjare som mer van förare. Självklart har du elstart på Viarelli RS50!

Däck / Broms
Viarelli RS50 kommer med rejäla 12” däck. Det tillsammans med de i stort sett underhållsfria trumbromsarna bak och skivbromsarna fram ger dig en säker och skön moped att köra.

Lastkapacitet / Dämpning / Sadel
Även om RS50 går lite mer åt det sportiga hållet och inbringar fart och fläkt. Så är det ändå en moped med utrymme för både dig och en passagerare. Den skönt stoppade sadeln tillsammans med den hydrauliska dämpningen tar bort det mesta om inte all ojämnhet i vägen. Lyfter du på sadeln har du dessutom plats för hjälm eller lättare packning.

Display / Lyse
Fram på din nya moped har du en välupplyst display som direkt fångar ögats fokus. Du läser med lätthet av infon även under körning där hastighet och tripmätare är några av detaljerna. LED-lamporna fram och bak ger dig ett starkt sken utan att för den delen blända andra trafikanter. Regniga höstkvällar eller ljumna sommarnätter är inga problem för lampan på Viarelli RS50.

Egenskaper
Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
4-takts motor
Snyggt slimmad design
Max topphastighet 45km/h
Maxlast 150kg
Billig att äga
Kör från ca 4kr / mil
Trumbroms bak & skivbroms fram
Totalvikt för moped ca 89kg
12 Däck fram & bak
Tank-kapacitet ca 6 liter

Produktdetaljer
via-rs50
Omdömen

Skriv din recension

Viarelli RS50 (EU45)

Viarelli RS50 (EU45)

Beställningsvara!

Skriv din recension
7 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook