AirGO S2 Elrullstol

airgo-s2
Modell
31 500,00 kr
Inkl. moms
Beskrivning

Airgo är en lätt, innovativ och hopfällbar elrullstol som du enkelt styr med en hand. Vill du ta dig självständigt till affären, göra en utflykt eller åka bort en helg? Med en Airgo kan du göra som du vill utan att vara beroende av andra. Med ett enkelt handgrepp fälls den ihop likt en barnvagn till en storlek att jämföra med en vanlig resväska. Airgo S2 är utrustad med stora 12 tums massiva bakhjul vilket gör den enkel att manövrera och bekväm att köra även på ojämna underlag som grusvägar och kullerstenar  året runt. En låg vikt och effektiva motorer gör att batterierna räcker extra länge vilket med två batterier ger upp till hela 40km räckvidd och 6 timmars effektiv körtid!

Airgo S2 har en joystick med grundläggande funktioner bl.a laddstatus och hastighet. Som alternativ finns Airgo S2 Plus, som är utrustad med en smart joystick som bla har en inbyggd mobil med SOS larm, vilket skapar extra trygghet om något skulle hända på färden. Andra finesser är bl.a FM radio och möjlighet till fjärrstyrning via en mobilapp vilket kan vara användbart i många sammanhang.

Airgo S2 levereras ett batteri med upp till 20km räckvidd och punkteringsfria massiva hjul. Som alternativ finns även perforerade framhjul som ger mjukare och tystare gång och är ett bra val om man kör mycket på ojämna underlag tex kullersten. Stolens konstruktion minimerar risken att stolen ska tippa bakåt, men avtagbara tippskydd finns om så önskas som tillbehör.

Produktdetaljer
airgo-s2
Omdömen

Skriv din recension

AirGO S2 Elrullstol

AirGO S2 Elrullstol

Skriv din recension
2 andra produkter i samma kategori:

Följ oss på Facebook